1. Johdanto

Me Nene Holdingilla olemme sitoutuneet varmistamaan, että voit luottaa meihin ja siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi. Tässä tietosuojakäytännössä kerromme, miksi keräämme tietojasi, miten käytämme tietoja ja miten otamme yksityisyytesi huomioon.
Henkilötiedot ovat tietoja ja arvioita, jotka voidaan yhdistää tunnistettavaan henkilöön. Niitä voivat olla esimerkiksi nimet, yhteystiedot ja ostohistoria.
Henkilötietojen käytössä on noudatettava henkilötietolakia, ja me Cardiradilla rekisterinpitäjänä varmistamme, että käytämme sinua koskevia henkilötietoja lain mukaisesti.

2. Mitä henkilötietojasi säilytämme?

Tietoja sinusta: Tiedot, jotka annat, kun luot käyttäjätilin ja tilaat meiltä tuotteen. Niitä ovat nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Emme näe kortin numeroa ja maksutapaa (esim. Visa), koska maksupalveluyritys ottaa maksun vastaan.
Viestintä: Tiedot, jotka annat meille, kun olet yhteydessä asiakaspalveluumme, kuten lähettämäsi sähköpostiviestit.
Tiedot verkkosivuston käytöstä: Tiedot, jotka saamme, kun käytät verkkosivustoamme ja sovellustamme, kuten laitteesi tyyppi (esim. mobiililaite tai tietokone), IP-osoite, millä sivuilla vierailet ja mitä ominaisuuksia käytät siellä.

3. Mihin tarkoituksiin käytämme henkilötietojasi?

Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:
Verkkosivuston ja sovelluksen mukauttaminen: Käytämme tietoja mukauttaaksemme verkkosivustoamme ja sovellustamme käyttämiisi teknisiin laitteisiin.
Ilmoitamme virheistä ja välttämättömästä palvelusta, vastaanotamme maksun, tallennamme ostohistorian ja lähetämme tilaamasi tuotteen.
Käyttäjätilin luominen: Jos luot käyttäjätilin, käytämme antamiasi tietoja esimerkiksi käyttäjätunnuksen ja salasanan antamiseen sekä jotta voit tallentaa yhteystietosi ja tarkastella ostohistoriaasi.
Asiakaspalvelu: Tallennamme meihin yhteydessä ollessasi antamasi ja vastaanottamamme tiedot, jotta voimme tarjota palveluita ja hallinnoida asiakassuhdettasi.
Tilastointi: Laadimme tilastoja ja kartoitamme markkinatrendejä parantaaksemme ja kehittääksemme tuotteitamme ja palveluitamme edelleen. Pyrimme käyttämään anonymisoituja tietoja, joten emme tiedä, että tiedot liittyvät nimenomaan sinuun.
Markkinointi: Käytämme yhteystietojasi, kuten puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta, lähettääksemme sinulle tuotesuosituksia, tietoja, uutisia ja päivityksiä. Voimme käyttää profilointitietoja antaaksemme sinua kiinnostavia suosituksia ja tietoja, ellet ole vastustanut tätä. Lähetämme sinulle myös kumppaniemme antamia suosituksia, jos toivot tätä.
Tarkoitusten 1, 4 ja 5 oikeusperusteena on oikeutettu etumme tarjota, kehittää ja markkinoida palveluitamme. Tarkoitusten 2, 3 ja 4 oikeusperusteena on täyttää kanssasi tekemämme sopimuksen velvoitteet. Tarkoituksen 5 oikeusperuste voi olla myös suostumuksesi, jos olet antanut sen meille. Voi olla tarpeen lähettää sinulle markkinointia, jos sinulla ei enää ole käyttäjätiliä palvelussamme tai jos lähetämme sinulle markkinointia kumppaneidemme toimeksiannosta.

4. Kenelle luovutamme henkilötietoja?

Luovutamme henkilötietoja yrityksille, jotka tarjoavat meille teknisiä ja hallinnollisia palveluita, kuten IT-palveluntarjoajille. Meillä on sopimukset näiden kanssa yksityisyyden varmistamiseksi.
Voimme luovuttaa tietoja esimerkiksi viranomaisille yksittäistapauksissa rikosepäilyjen perusteella.
Muutoin voimme luovuttaa anonymisoituja tietoja yhteistyökumppaneillemme muun muassa markkinoiden analysoimista ja palvelujen kehittämistä varten.

5. Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja?

Säilytämme tietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen sen käyttötarkoituksen vuoksi, jota varten tiedot kerättiin, tai jos meidät on velvoitettu säilyttämään tietoja. Tiedot poistetaan tai anonymisoidaan, kun tarkoituksen saavuttaminen ei enää ole tarpeen. Jäljempänä on yleiskatsaus tietojen säilytysajan pituudesta.
Tietoja sinusta: Jos sinulla on käyttäjätili palvelussamme, poistamme tiedot, kun pyydät meitä poistamaan ne tai poistat käyttäjätilisi.
Ostotiedot: Jos sinulla on käyttäjätili palvelussamme, tallennamme ostohistoriasi 12 kuukaudeksi käyttäjäprofiiliisi.
Tiedot verkkosivuston käytöstä: Säilytämme tietoja verkkosivustojemme käytöstä enintään 6 kuukautta.
Tiedot kumppaneilta: Tallennamme kaikki tiedot kumppaneilta jos sinulla on aktiivinen käyttäjätili palvelussamme tai niin kauan kuin antamasi suostumus sallii. Poistamme
tiedot, jos lopetat tilisi tai käyttäjätilisi on ollut passiivinen 12 kuukautta.
Viestintä: Säilytämme asiakkaidemme kanssa käytyä viestintää kolmen vuoden ajan, ellei sitä tarvitse säilyttää pidempään esimerkiksi valitusten tai korvausten vuoksi.
Profilointitiedot: Jos sinulla on käyttäjätili palvelussamme, poistamme tiedot, kun peruutat tilisi tai käyttäjätilisi on ollut passiivinen yli 12 kuukautta. Poistamme tiedot aiemmin, jos vastustat profiloimista.

6. Oikeutesi

Sinulla voi olla oikeus pyytää meitä

  • antamaan lisätietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi
  • antamaan sinulle kopio henkilötiedoistasi
  • päivittämään henkilötietosi
  • poistamaan tiedot, joita meillä ei enää ole syytä säilyttää
  • rajoittamaan tietojesi käsittelemistä tai lopettamaan se
  • olemaan käyttämättä automaattisia ratkaisuja, mukaan lukien profilointi.
  • toimittamaan sinulle meille luovuttamasi tiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa tai, jos se on teknisesti mahdollista, siirtämään tietosi toiselle yritykselle.
  • peruuttamaan antamasi suostumukset.
  • Huomaa, että näillä oikeuksilla on rajoituksia. Saat lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä.

Jos mielestäsi käsittelemme henkilötietojasi henkilötietolain vastaisesti, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle. Ennen kuin teet tämän, ota meihin yhteyttä, jotta voimme vastata kysymyksiisi tai oikaista mahdolliset väärinkäsitykset.

7. Evästeet

Laki sähköisestä viestinnästä (Ekomloven) §2-7 säätelee evästeiden käyttöä.

Käytämme sivustossamme evästeitä varmistaaksemme sivuston toimivuuden, analysoidaksemme verkkoliikennettä ja nähdäksemme, millä verkkosivustomme alueilla olet käynyt.

Mikä eväste on?

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka ladataan ja tallennetaan käyttäjän tietokoneeseen, kun käyttäjä avaa verkkosivun. Evästettä käytetään esimerkiksi kirjautumistietojen tallentamiseen, ostoskorien sisällön tallentamiseen verkkokaupassa tai käyttäjän liikkeiden tallentamiseen verkkosivustossa.

Evästeistä voi olla hyötyä sekä verkkosivuston omistajalle että käyttäjälle. Sivuston omistaja voi mukauttaa palvelua tallennettujen tietojen perusteella. Käyttäjän vierailuja verkkosivustossa voidaan helpottaa ja mukauttaa.
Useimmat nykyaikaiset selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit muuttaa selaimesi asetuksia niin, että evästeitä ei hyväksytä.

Evästeiden käyttäminen

Kuten useimmat muutkin verkkosivustot, keräämme tietoja automaattisesti ja tallennamme ne palvelimissamme sijaitseviin lokitiedostoihin. Näitä tietoja ovat esimerkiksi IP-osoite, sivustossamme käytettävän selaimen tyyppi, laajakaistaoperaattorin tyyppi (IPS), käyttöjärjestelmä, päivämäärä ja kellonaika sekä joitakin navigointitietoja. Keräämiämme tietoja käytetään trendien analysointiin, jotta voimme tehdä verkkosivustoistamme parempia niiden käyttäjille.
Suostumus: käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt, että voimme asettaa evästeitä selaimeesi. Voit muuttaa selaimesi asetuksia niin, että evästeitä ei hyväksytä.

Sisäänkirjautuminen

Jos käytät palvelua kirjautumista vaativassa verkkosivustossa, selaimesi on hyväksyttävä evästeiden käyttö. Kirjautuminen perustuu evästeisiin, jotta todennettu istunto pysyy voimassa. Niitä käytetään vain näihin tarkoituksiin. Evästeitä ei käytetä palvelussa muihin tarkoituksiin.

Linkit

Jos sinut linkitetään toiseen verkkosivustoon, siellä ovat voimassa kyseisen sivuston säännöt ja käytännöt. Cardirad AS ei ole vastuussa näistä sivuista.

8. Tietosuojakäytäntöön tehtävät muutokset

Voimme päivittää tietosuojakäytäntöämme aika ajoin. Sinulle ilmoitetaan merkittävistä muutoksista. Löydät tietosuojakäytäntömme uusimman version aina verkkosivustosta/sovelluksesta.

9. Yhteystiedot

Jos haluat ottaa meihin yhteyden, voit käyttää seuraavia yhteystietoja:
Yhteyshenkilö: Jørn-Erik Jacobsen
Puhelinnumero: +47 941 77 330
Sähköpostiosoite: jornerik@nene.no
Osoite: Nene Holding AS, Katrineåsveien 20, 3440 Røyken, Norja

Tämä viesti on saatavana myös: Kirjanorja