Seuraa potilaitasi KardiaMobilella

COVID-19-aika on opettanut meille, että etävalvonta on tärkeää ja pysyy sellaisena myös tulevaisuudessa. KardiaMobile 6L:ää käytetään nyt maailmanlaajuisesti QT-välin seurantaan COVID-19-potilailla. Lisätietoja on dokumentaatiossa. Potilaasi voivat aloittaa KardiaMobilen käytön heti. Lukemat siirtyvät automaattisesti KardiaProhon. Jopa 6-kanavainen, lääketieteelliset vaatimukset täyttävä EKG.

KardiaPro – potilasseurantaa aikaasi tuhlaamatta.

Aiemmin tällaiset valvontajärjestelmät olivat vaikeita käyttää ja kalliita. KardiaPro tarjoaa tietoja yksinkertaisessa ja helppokäyttöisessä muodossa.

Kiinnostaisiko lyhyt esittely? Lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen post@arnika.no

HIPAA- ja GDPR-hyväksytty ja mukautettu verkkopohjainen portaali turvalliseen EKG-seurantaan.

Mukautettu EKG-tulkinta ilman tietotulvan vaaraa.

Ota yhteys ja pyydä tarjous. Asennus tehdään pilvipalvelun kautta.

Parempaa hoidon laatua potilaillesi

Potilaat hallitsevat omaa terveyttään mielellään, kun he tietävät, että heidän tietonsa jaetaan automaattisesti lääkärille ja hoitotiimille. Turvallisuus korvaa loputtoman odottelun puhelimessa, väärinkäsitykset ja tarpeettomat päivystyskäynnit.

Saat vinkkejä lukemalla AliveCor-julkaisun ”Guide to Remote Patient Monitoring”.

“Kardia-laitteen hyödyntäminen KardiaPro-valvontapalvelun avulla parantaa AFib-potilaiden tarkkailua huomattavasti. Muiden kuin Kardia AFib -potilaiden tarkkailu tuntuu siltä kuin kävelisi metsässä silmät sidottuina.”

Tri Anthony Pearson, M.D., F.A.C.C.

Skeptical Cardiologist -teoksen kirjoittaja

Uusia keinoja saada aikaan myönteisiä tuloksia ajan myötä. Sekä parantaa vastaanottosi kannattavuutta.

KardiaPro on suunniteltu yhteensopivaksi yleisimmin käytettyjen etäpotilastarkkailukoodistojen kanssa, mukaan lukien CPT 99091 ja 99457. Lataa yhteenvetoraportit laskutusjärjestelmääsi. Tee niihin merkintöjä ja allekirjoita ne sähköisesti. Potilaiden etävalvonnan avulla voi nyt ansaita helpommin kuin koskaan aikaisemmin.

Tämä viesti on saatavana myös: Kirjanorja